Kavacık Borsa İstanbul Anaokulu
KAVACIK MAH. OTAĞTEPE CAD. NO 1/1 BEYKOZ / İSTANBUL

VİZYON

Kavacık Borsa İstanbul Anaokulu çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Misyonumuz, çocukların yaparak, yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek çocukların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı ve onları hayata hazırlamayı hedeflemiştir.

Öğretim Şekli :İkili Öğretimdir.

İkili Öğretimdir.

Sabahçı grup: 08.30-13.30 Öğleci grup:13.30-18.30

5 Km

Otağtepe Caddesi No:1 Kavacık/Beykoz/İSTANBUL

Diğer Hususlar

Çocuk klübü vardır. Bu klüp branş öğretmenlerimizin verdiği derslerden oluşmaktadır. İngilizce,Satranç,Değerler Eğitimi ve atölyeler mevcuttur.